Houten jaloezieen

Houten Jaloezieen

Rolgordijn Smooth Smart verduisterend black open

Voor Houten jaloezieen  ben je hier aan het juiste adres bij Luxdeco. De houten jaloezieën worden opgehangen aan een bovenprofiel van 50mm. Steeds wordt er een kooflijst bijgeleverd in hetzelfde hout als de lamellen, zodat het bovenprofiel netjes verstopt zit achter de kooflijst. Op aanvraag worden de houten jaloezieën voorzien van een mooie ladderband. Ladderkoord en bedieningskoord worden bijhorende kleur geleverd.

Wat zijn houten jaloezieen

De houten jaloezieën bestaan uit losse lamellen die bij het sluiten elkaar licht overlappen. Er blijven altijd lichtkieren (aan de zijden, maar ook tussen de lamellen) aanwezig. Houten jaloezieen nemen veel licht weg maar zijn geen verduisterend of isolerend product, zoals bijvoorbeeld stoffen overgordijnen. Onze houten jaloezieën worden veelvuldig in badkamers gebruikt, maar zijn niet specifiek geschikt gemaakt voor gebruik in deze “vochtige” ruimten. Het vochtgehalte in badkamers kan erg verschillen; derhalve wordt elke verantwoordelijkheid van budgetjaloezieen.nl uitgesloten bij gebruik in deze ruimten. Indien u zekerheid wenst adviseren wij in vochtige ruimten een daarvoor bestemd product te kiezen.

Hout Jaloezieën Op Maat

Jaloezieën zijn er in vele soorten en maten. De warme en luxueuze uitstraling van houten jaloezieën met stoffen ladderbanden of het gestileerde design van aluminium. Strakke witte jaloezieën of een felle kleur als eyecatcher in uw interieur. Met het maatwerk van Jaloezieën.nl bepaalt u het helemaal zelf en wel voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Puttend uit 35 jaar ervaring in het fabriceren van jaloezieën op maat hebben we een naam hoog te houden als het gaat om het aanbieden van kwaliteit. Op deze pagina’s vindt u meer informatie over onze producten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Houten jaloezieën – laagste prijs – 247raamdecoratie.nl‎

Rolgordijn Easy lichtdoorlatend bright white open

Een woning heeft altijd baat bij een warme sfeer. En dat maakt het kiezen uit onze grote reeks houten jaloezieën een makkelijke taak. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar ze zijn bovendien erg praktisch. U krijgt waar voor uw geld! Met een omvangrijke reeks van verschillende kleuren en stijlen vind u voor elke ruimte houten jaloezieën. En voor een nog voordeligere én praktische hout-alternatieven kiest u voor ons imitatie hout gemaakt van PVC. Onze houten jaloezieën worden volledig op maakt gemaakt naar uw specificaties en zijn eenvoudig te monteren!

Houten jaloezieën op maat – Tot 50% goedkoper dan winkel.‎

Houten jaloezieën 50 mm breed xxlMijnhoutenlamellen.be is onderdeel van de succesformule van Ekstravert. Ekstravert is een belangrijke aanbieder van alle producten waardoor uw huis een thuis wordt. Met de webshop van Mijnhoutenlamellen bieden we u sfeervolle en kwalitatieve houten lamellen of houten jaloezieën op maat voor de scherpste prijs. Dankzij onze eigen productielijn kunnen wij de kosten laag houden en kunt u profiteren van de meest exclusieve, authentieke raamdecoratie op maat voor in uw eigen huis.

 

Advertenties